Stallvärdar

MÅNDAGAR - Maria Lundqvist

Jag heter Maria och är stallvärdinna på tisdagar. Tinan Esseen var min första ridlärare och jag red på Jagoda eller på Isidor uppe på gårdsplanen vid stora huset.

Jag minns fortfarande känslan av längtan till lördag och hur fantastiskt det var att bara få vara nära hästarna. Sen dess har jag varit ”hästtokig” och det har blivit flera egna under många år. Just nu tycker jag att det är toppen att gå på ridskola och rida lektion. Här får vi tillgång till ett helt stall full med olika hästar och coachas under varje uppsutten minut. Vi träffar massor av trevliga människor.

Favoritsyssla i stallet: Ställa ut hö påsarna och fodra.

Bästa känslan i stallet: Känna lugnet efter kvällsfodring och bara lyssna till hästarna tuggande.

Tele:
070-279 92 93

E-post: lunkanmaria@telia.com


TISDAGAR - Sara Nyrén

Tele:
073 - 920 43 21

E-post: sasa_99@hotmail.se


ONSDAG - Eva Liljeholm

Min första kontakt med STERK var när min dotter Amanda började rida för 7 år sedan. Själv har jag ridit till och från sen jag var 7 år. Att komma ut till stallet är livskvalitet, med alla trevliga människor och snälla djur.

Tele:
021 – 35 24 64
070 - 047 41 55

E-post:
eva.k.liljeholm@gmail.com


TORSDAG - Emma Ljungkvist

Tele:
070 - 716 57 48

E-post:
emma.ljungqviist@hotmail.com


FREDAGAR - Marie Hjalmarsson

Hästar har varit en del av mitt liv sedan 10-års ålder men min allra första ”riktiga” ridlektion tog jag 2008 i gruppen Externa Ryttare på hästen Ronja.

Min dotter Kajsa rider också på STERK sedan 2015 då vi flyttade från storstan Sthlm och hit. Att få komma till stallet och hjälpa till med elever och hästar är mitt fredagsmys, det är så fantastiskt roligt att få umgås med er och alla hästar som finns här. Jag hoppas att kunna förmedla den positiva energi som ridskolan har tack vare er och våra otroligt duktiga ridlärare, stallpersonal och fyrbenta vänner!

Vi ses i stallet!

Tele:
076-144 12 26

E-post: marie@tellefors.com


LÖRDAG - Kirsi Tallen

Jag och min dotter, Lovisa, kom till STERK i januari 2015 och vi har inte ångrat oss! Vi kände oss välkomna och trygga och den känslan önskar jag förmedla till ridskolans elever och till andra som vistas i stallet! Det ett nöje att ta emot grupper och besökare samt pyssla med hästarna!

Tillsammans trivs vi i stallet !

Tele:
070-218 98 90
 

Epost: tallenmo.kirsi@bredband.net

 

SÖNDAG - Stina Söderkvist och Karin Ryckertz

Hej, det är jag som är Stina.

Mig träffar du i stallet som stallvärdinna varannan söndag.

För mig är livet utan hästar otänkbart. Dessa underbara lurvtussar gör mig lycklig helt enkelt. Jag lektionsrider och går kurser, både dressyr och hoppning. Min dotter rider också här.

Jag tycker att Stora Ekeby är en fantastisk mötesplats för stora och små. Det måste med sin härliga miljö vara världens bästa fritidsgård.

Tele:
070-940 09 87

E-post:
stina.soderqvist@vasteras.se

Hej, Karin Ryckertz heter jag och är stallvärd varannan söndag.

I Stora Ekeby RK har jag varit medlem sedan 2008 då både jag och min dotter började rida här. Att få möjlighet att jobba i stallet är fantastiskt roligt, det ger en chans att vara med ”bakom kulisserna”, få extra tid att mysa och pyssla om hästarna, samt ett utmärkt tillfälle att träffa alla entusiastiska ridelever (små som stora). Målet som stallvärd är att få alla som vistas i stallet, både ryttare och anhöriga, att känna sig trygga och bekväma och lämnar stallet med en härlig känsla i kroppen, ett leende på läpparna och en längtan tillbaka.

Förutom stallvärd är jag även engagerad i STERKs Föräldrakommitté.

Vi ses i stallet!

Tele:
070-775 09 71

E-post:
karin@kubalski.se

Tillbaka