Stallvärdar

Måndag

Maria Lundqvist

Jag heter Maria och är stallvärdinna på tisdagar. Tinan Esseen var min första ridlärare och jag red på Jagoda eller på Isidor uppe på gårdsplanen vid stora huset.

Jag minns fortfarande känslan av längtan till lördag och hur fantastiskt det var att bara få vara nära hästarna. Sen dess har jag varit ”hästtokig” och det har blivit flera egna under många år. Just nu tycker jag att det är toppen att gå på ridskola och rida lektion. Här får vi tillgång till ett helt stall full med olika hästar och coachas under varje uppsutten minut. Vi träffar massor av trevliga människor.

Favoritsyssla i stallet: Ställa ut hö påsarna och fodra.

Bästa känslan i stallet: Känna lugnet efter kvällsfodring och bara lyssna till hästarna tuggande.

Tele: 070-279 92 93

E-post: lunkanmaria@telia.com

Tisdag

Sara Nyrén

Tele: 073-920 43 21

E-post: sasa_99@hotmail.se

Onsdag

Eva Liljeholm

Min första kontakt med STERK var när min dotter Amanda började rida för 7 år sedan. Själv har jag ridit till och från sen jag var 7 år. Att komma ut till stallet är livskvalitet, med alla trevliga människor och snälla djur.

Tele: 021 – 35 24 64
070 – 047 41 55

E-post: eva.k.liljeholm@gmail.com

Torsdag

Jane Lindberg

Tele: 

E-post:

Fredag

Marie Hjalmarsson

Hästar har varit en del av mitt liv sedan 10-års ålder men min allra första ”riktiga” ridlektion tog jag 2008 i gruppen Externa Ryttare på hästen Ronja.

Min dotter Kajsa rider också på STERK sedan 2015 då vi flyttade från storstan Sthlm och hit. Att få komma till stallet och hjälpa till med elever och hästar är mitt fredagsmys, det är så fantastiskt roligt att få umgås med er och alla hästar som finns här. Jag hoppas att kunna förmedla den positiva energi som ridskolan har tack vare er och våra otroligt duktiga ridlärare, stallpersonal och fyrbenta vänner!

Vi ses i stallet!

Tele: 076-144 12 26

E-post: marie@tellefors.com

Lördag

Kirsi Tallen

Jag och min dotter, Lovisa, kom till STERK i januari 2015 och vi har inte ångrat oss! Vi kände oss välkomna och trygga och den känslan önskar jag förmedla till ridskolans elever och till andra som vistas i stallet! Det ett nöje att ta emot grupper och besökare samt pyssla med hästarna!

Tillsammans trivs vi i stallet !

Tele: 070-218 98 90

Epost: tallenmo.kirsi@bredband.net

Söndag

Karin Sonnby

Tele:

Epost:

Karin Ryckertz

I Stora Ekeby RK har jag varit medlem sedan 2008 då både jag och min dotter började rida här. Att få möjlighet att jobba i stallet är fantastiskt roligt, det ger en chans att vara med ”bakom kulisserna”, få extra tid att mysa och pyssla om hästarna, samt ett utmärkt tillfälle att träffa alla entusiastiska ridelever (små som stora). Målet som stallvärd är att få alla som vistas i stallet, både ryttare och anhöriga, att känna sig trygga och bekväma och lämnar stallet med en härlig känsla i kroppen, ett leende på läpparna och en längtan tillbaka.

Förutom stallvärd är jag även engagerad i STERKs Föräldrakommitté.

Vi ses i stallet!

Tele: 070-775 09 71

E-post: karin@kubalski.se