Stallvärdar

Måndag

Annelie Egelstad

Tele: 070-578 93 41

E-post: anneli.egelstad@ramirent.se

Jag är stallvärd varannan måndag. Jag kom i kontakt med Stora Ekeby ridklubb för ca 10 år sedan när min dotter började rida. Sedan dess har vi hållit till här så ofta vi kunnat och nu har vi även en egenponny som står i privatstallet. Jag trivs väldigt bra på Stora Ekeby.

Maria Britte

Tele: 073-073 88 71

E-post: mia.britte@dhl.com

Jag är Stallvärd varannan Måndag. Jag och min dotter Celinne har varit aktiva medlemmar i Stora Ekeby Ridklubb i 10 år och vi båda rider. Jag är även medlem i styrelsen. Jag gillar verkligen alla hästar på Stora Ekeby och tycker att det är fantastiskt att få pyssla om dem. Lika fantastisk är det att träffa så många människor, stora som små, i stallet på Måndagar.

Vi ses !!

Tisdag

Jessica Erkers

Tele: 070-409 31 76

E-post: jessica@erkers.se

Jag och min dotter Ida kom till Sterk 2016 då hon började rida igen efter några års uppehåll från annan ridskola. Något år senare fick hon även mig att börja rida och jag har inte ångrat mig utan njuter av varje sekund i stallet och på hästryggen där min favorithäst är Pärlan. Jag har varit Stallvärd sedan hösten-18, nu på tisdagar. Det är alltid lika roligt att få umgås och hjälpa både tvåbenta och alla fyrbenta. Att känna positiviteten i stallet är så fint. Jag vill att alla ska trivas i stallet, peppa varandra och ha roligt!

Onsdag

Eva Liljeholm

Tele: 070 – 047 41 55

E-post: eva.k.liljeholm@gmail.com

Första gången jag kom i kontakt med Sterk var 2003 när min dotter Amanda började.

Har ingen favorit, tycker att alla hästar har sin charm.
När jag inte är i stallet så försöker jag var på gymmet

Torsdag

Ellionor Persson

Tele: 

E-post:

Första gången jag kom i kontakt med Stora Ekeby var när jag red här som liten, sedan har jag ridit på andra ställen efter det. Med några år uppehåll från ridningen är vi åter på Stora Ekeby som var ett självklart val då min dotter Lo ville börja rida. Det dröjde inte länge innan jag också satt i sadeln igen.

Min favorithäst är Easy Boy. Tycker också väldigt mycket om Pärlan, Daria och Picasso. En ponny som mitt hjärta klappar lite extra för är LilleSkutt.

Stallet är för mig den bästa återhämtningen. Otroligt kul att fixa i stallet, pyssla om hästarna och finnas till för eleverna. Utanför stallet så lägger jag all min tid på min familj, nära och kära”

Fredag

Cecilia Rooth

Tele: 070-207 47 16

E-post: cecilia_lagerfalk@yahoo.se

Mitt intresse för hästar väcktes när mina tjejer började rida och nu är vi fast. Vi har egen ponny och rider allihopa här på ridskolan. Det bästa med stallet är att få träffa alla förväntansfulla elever och ”bara få vara” med hästarna, stora som små.

Lördag

Kirsi Tallenmo

Tele: 070-218 98 90

Epost: tallenmo.kirsi@bredband.net

Mormor och mamma till tre fina barn. Arbetar som lärare i textilslöjd. Bor på Brottberga i Västerås. Gemensamt ridintresse med yngsta dottern Lovisa. I januari 2015 ville vi byta ridskola och kom till STERK. Vi fick ett fint välkomnande och det vill jag också ge dem jag möter! Har ett förflutet som vuxen återvändare på STERK för ca 35 år sedan.
Har spenderat många timmar med häst/på läktare då även min
vuxna dotter red i yngre år. Rider lektion på torsdagar.
Älskar att umgås med mina nära kära och framförallt mitt lilla barnbarn. Intresserad av antikt/retro och därmed en ”hopplös” samlare.

Söndag

Stina Lindgren

Tele: 

Epost: 

Karin Ryckertz

Tele: 070-775 09 71

E-post: karin@kubalski.se

I STERK har jag varit medlem sedan 2008 då både jag och min dotter började rida här. Att få möjlighet och jobba i stallet är fantastiskt roligt, det ger en chans att vara med ”bakom kulisserna”, få extra tid att mysa och pyssla om hästarna, samt ett utmärkt tillfälle att träffa alla entusiastiska ridelever (små
som stora).

Som stallvärd vill jag få alla som vistas i stallet, både ryttare och anhöriga, att känna sig trygga och bekväma och lämnar stallet med en härlig känsla i kroppen, ett leende på läpparna och en längtan tillbaka.

Vi ses i stallet!