Välj gren/grenar så hjälper vi till att hitta rätt tränare för just dig


“Cicki” Katarina Sibbern

Född 1962 i Stockholm. Cicki har sysslat med hästar så länge hon minns. Efter avslutad utbildning som ridlärare kom hon till STERK 1992. Cicki har tävlat upp till de högre klasserna i både dressyr, hoppning och fälttävlan. Nu är det dock dressyren som ligger Cicki varmast om hjärtat. Cicki är förutom en mycket duktig ridlärare även hästansvarig på Stora Ekeby, vilket är ett ansvarsområde som hon sköter med bravur! Att få arbeta med hästarna som sina kollegor och att få träffa o utbilda alla olika sorters människor i sin ridutbildning är något Cicki brinner för. Med sin långa erfarenhet och sin gedigna kunskap är hon svårslagen i branschen! Utsedd av Svenska ridsportsförbundet till Årets Ridlärare 2013!!

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Martine Iversby

Jag heter Martine och är född 1993. Är född och uppvuxen i Norge och har ridit så länge jag kan minnas. Har gått hippologen 2016-2019 och är utbildad ridlärare, SRL2. Älskar att hålla på med unghästar och rider både hoppning och dressyr, men dressyren är en favorit. Bor i Strömsholm med min familj och har en egen häst som jag tränar och tävlar med. Jobbat på Stora Ekeby sen 2018 och har haft mest helger och hoppat in som vikarie

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Paris Sujanani

Jag är född och uppvuxen på Kanarieöarna och det var där som jag först kom i kontakt med hästar. Senare skaffade jag egen häst och tränade och tävlade i hoppning. År 2012 flyttade jag upp till Sverige och började jobba i ett tävlingsstall i Skåne för att sedan ett år senare flytta upp hit och få äran att böja jobba här på Stora Ekeby. jag har sedan dess hunnit utbilda mig och är diplomerad Svensk ridlärare level 2.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Camilla Björklund

Född 1989 och började rida när jag var 4 år. Fick min första egna ponny när jag var 9år, en snövit irländare som hete Ensa Snowball. Under åren har jag tävlat främst i fälttävlan men även dressyr och hoppning. Idag äger familjen två hästar, en ponny som kallas Ankan, som står i privatstallet på Stora Ekeby. Och min egna uppfödning som är utlånad på foder för att betäckas. Jag är utbildad och diplomerad SRL2, svensk ridlärare level 2. Jag är även Grönt kort utbildare och utbildad inom FU-verksamhet, lektioner för elever med funktionsvariationer. Sitter även med i Västmanlands distriktets utbildningssektion och är Ungdomsledarutbildare genom Svenska ridsportförbundet.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Fanny Flykt

Jag är född 1999 och har ridit så länge jag kan minnas och haft egen häst i nästan hela mitt liv. Jag har gått på ridsportgymnasiet Strömsholm och utbildade mig till hästskötare samt ridledare. Jag har tävlat upp till FEI dressyr och startat SM med min gamla ponny Golden Piper. Nu har jag en storhäst, Giraldo v/d Boslandhoeve som jag tävlar upp till och med MSVC dressyr. Under 4 år så jobbade jag deltid som unghästutbildare hos Stall Evelina Johannisson samtidigt som jag jobbade här på Stora Ekeby. Men är från Hösten 2023 jobbar jag bara på Stora Ekeby.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Amelie Larsson

Jag är född 1991 och det var här på Stora Ekeby Ridklubb som min ryttarkarriär började när jag var 6 år gammal. Efter det har hästintresset bara växt och jag har tävlat en hel del i både hoppning och dressyr. Jag diplomerad ridlärare Level 2 och antagen till C-tränarutbildningen i dressyr. Jag brinner dessutom för arbetet med unga hästar och har varit dressyrstipendiat på Ridskolan Strömsholm där jag utbildat blivande tävlings- och skolhästar. Jag håller till hemma på familjens gård i Rytterne och i stallet finns flera hästar som utbildas med inriktning mot dressyr.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Marianne Esseen Söderberg

Född 1960 i Västerås. Marianne är uppvuxen på Stora Ekeby och började sin ridkarriär redan som mycket liten. Efter många år av träning o tävling både i hoppning och dressyr, runt om i Sverige åkte hon till Kalifornien och arbetade som tränare i dressyr i 6 år. Marianne har tävlat och utbildat ett flertal hästar till Grand Prix nivå. I dag arbetar hon som huvudlärare i dressyr på Strömsholm, och har gjort det sedan 1991. Förutom sina hästar och sin ridkarriär har Marianne även hunnit med att utbilda sig till sjuksköterska och arbetat några år i Norge. Stora Ekeby Ridklubb ligger henne självklart varmt om hjärtat vilket ibland ger oss STERKare lite extra fördelar när vi får ta del av hennes gedigna kunskap.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Caroline Livesey

Jag kommer från Stockholm och är uppvuxen på ridskola och har jobbat som ridlärare sedan 2011. Bor nu i Munktorp på en egen hästgård med familj. Jag har två egna storhästar, Ina och Dave. Jag driver även mitt egna företag. Jag tycker både om dressyr och hoppning med har främst tävlat i hoppning.

Läs mer
 1. Prova på
 2. Hoppning
 3. Para
 4. Dressyr
 5. Dressyr Elit

Öppen anmälan

Om du är osäker på vilken ridlärare som passar dig så kan du anmäla dig via denna länk så matchar vi rätt instruktör för just dig


  Anmälan


  Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan & kryssa i din nuvarande ridnivå.
  Vi har hjälpt dig lite på traven och fyllt i vilken ridlärare du önskar men tveka inte att skriva ner mer information eller ställ en fråga till oss.
  Vi återkommer så fort vi kan.